fbpx
BACHL hőszigetelő lapok

Csökkentené a rezsiszámláját? Hőszigetelje otthonát!

Csökkentené a rezsiszámláját? Hőszigetelje otthonát!

Csökkentené a rezsiszámláját? Hőszigetelje otthonát!

BACHL hőszigetelő lapok

Minimum 5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigeteléshez AJÁNDÉK ALAPOZÓFESTÉKET adunk!

Minimum 5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigeteléshez AJÁNDÉK ALAPOZÓFESTÉKET adunk!

Minimum 5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigeteléshez AJÁNDÉK ALAPOZÓFESTÉKET adunk!

BACHL hőszigetelő lapok

A jó hőszigetelés nem csak energetikai kérdés.

A jó hőszigetelés nem csak energetikai kérdés.

A jó hőszigetelés nem csak energetikai kérdés. A cél olyan házak építése, melyek megvalósítása és üzemeltetése a lehető leggazdaságosabb.

BACHL hőszigetelő lapok

Vékonyabb, de ugyanolyan hatékony!

Vékonyabb, de ugyanolyan hatékony!

Zsolt és Fanni örül, hogy a grafitos hőszigetelő lapokból otthonuk hőszigetelésére vékonyabb is elegendő.

BACHL asztma sztori

A BACHL cégcsoport fóliaüzeme is megkezdte próbaüzemi működését.

A BACHL cégcsoport fóliaüzeme is megkezdte próbaüzemi működését.

A BACHL cégcsoport harmadik, magyarországi fóliaüzeme is megkezdte próbaüzemi működését.

BACHL asztma sztori

Asztmásoknak fontos a hatékony hőszigetelés.

Asztma ellen hatékony hőszigetelés? Igen!

Tünde újra hőszigetelte otthonát. A falak vizesedése és a penészedés megszűnt, így asztmája tünetei is enyhültek.

Hőszigetelés a holnapért

Környezetbarát hőszigetelés a tetőn is!

Környezetbarát hőszigetelés a tetőn is!

www.hoszigeteljaholnapert.hu

BACHL padlószigetelés

Mezítláb otthon? Simán!

Mezítláb otthon? Simán!

Dorka bátran mezítlábazhat otthon. A játék önfeledt lehet alaposan hőszigetelt padlón!

BACHL környezettudatosság

Ha a hőszigetelésben szempont a környezettudatosság

Ha a hőszigetelésben szempont a környezettudatosság

Zsombor környezetvédő, fontos számára, hogy otthona hőszigetelésére is környezettudatos terméket használjon.

BACHL Biztonságos hőszigetelés

Nincs többé vizesedés!

Nincs többé vizesedés!

Nincs többé vizesedés! Biztonságos hőszigetelés a problémás területeken is.

previous arrow
next arrow
Slider
Kamrás Gábor, a BACHL Kft új ügyvezetője

Új ügyvezető a BACHL Kft. élén

Kamrás Gábor, a vállalat korábbi értékesítési vezetője veszi át az ügyvezetői feladatokat a vállalatot 2003-as alapítása óta vezető Varga Andrástól, aki 18 sikerekben gazdag év után nyugdíjba vonul.

Varga András - ÉKE Életműdíj

Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület Gyártói Életműdíja

Az ÉKE (Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület) olyan szakmai összefogás színtere, ahol gyártó és kereskedő a kereskedelmet érintő fontos ügyekben közösen hallathatják hangjukat az építőanyag-ipart, építőanyag kereskedelmet, képzést és építésügyet érintő témákban.

EPS újrahasznosító üzem

Megkezdődött a polisztirol újrahasznosítása

A szakemberek évek óta érvelnek amellett, hogy a közhiedelemmel ellentétben a polisztirolhab nem környezetszennyező, sőt újrahasznosítható. A környezetet terhelő műanyagok mennyiségének csökkentésére több ország tett már lépéseket, de a Hollandiában most induló üzem igazán előremutató és nagy lépés ebben a folyamatban. Szakemberek szerint Magyarországon ez a terület jelentős üzleti lehetőségeket rejt még.

Az EPS újrahasznosítása

Fontos bejelentés érkezett az Európai Műanyaggyártók Szövetségétől

2030-ig az európai műanyaggyártók 7,2 milliárd eurót fektetnek kémiai újrahasznosításba, mely egyre inkább a hulladékmennyiséget csökkentő technológiák népszerűsítését támogatja. A kémiai újrahasznosítás lényege, hogy a műanyagok alapelemeit nyerik vissza, ennek köszönhetően a szűz alkotóelemekkel azonos minőségű alapanyagokat lehet ismét gyártani a használt műanyagokból. 

Új generációs, high-tech hőszigetelés a BACHL kínálatában

Újgenerációs, high-tech hőszigetelés a BACHL kínálatában

Az építőiparban sokszor hatványozottan igaz, hogy az olcsó megoldás végül a drágább hosszútávon. 
A vastagságok csökkenése azoknak az anyagoknak köszönhető, amelyek már vékonyabb rétegben is kínálják hagyományos elődeik hőszigetelő képességét. Nézzük tehát, mikor jön jól, ha az előírásoknak igazán vékony rétegben is megfelelő hőszigetelést, a BACHL Vákumpanelt választjuk, mely felújításnál és új építésnél is alkalmazható. Mutatunk 3 példát.

Az ügyfélorientáltság nálunk sosem volt kérdés!

Budapest egyik legnagyobb építőanyag kereskedése, a Piramis Építőház Kft. projekt üzletág területen dolgozó kollégái idén Kéri Zsolt értékesítési- és műszaki szaktanácsadónkat szavazták meg az ÉV GYÁRTÓI SZAKTANÁCSADÓJÁNAK.

A hőszigetelés helye: szarufák alatt, között vagy fölött?

Hol legyen a hőszigetelés és főleg milyen vastagságban, ha meg akarunk felelni a 2021. január 1-je után életbe lépő, az új építés esetén alkalmazandó hőtechnikai előírásoknak?

Mit nyerünk a hőszigetelés vastagságán?

Sokakban még ma is él a tévhit, hogy a 2021. január 1-je után az új épületek esetén előírt közel nulla energiaigény csak építési költségek komoly emelkedésével érhető el. Tény, hogy lesznek plusz költségek, de nem olyan mértékben, mint azt sokan gondolják. Ami viszont biztos: jobb házunk lesz!

Construma díj: Bachl Extrapor HL

A CONSTRUMA 39. nemzetközi építőipari szakkiállításon hagyományosan kiosztott Construma díjak egyikét idén a Bach Extrapor HL termékéért vehette át cégünk vezetése. 
Köszönjük!

Várépítő: két gyermekintézmény újulhat meg támogatásunkkal

Országszerte 13 gyermekintézménynek és 2 műemléknek jut idén támogatás az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából.

Félmillió forint értékű hőszigetelő anyag felajánlás gyermekintézmények számára

Bízunk benne, hogy az előállt járványügyi helyzetben az élet nem állt meg, csak egy időre lelassult. Ezt a jövőbe vetett reményt jelképezi az is, hogy az idén is megvalósuló Várépítő pályázaton 500.000 Ft + ÁFA értékű hőszigetelő anyagot ajánlottunk fel egy arra sikeresen pályázó, nehéz helyzetű gyermekintézmény számára. Idén az építőipar országos összefogásának eredményeképpen 13,2 millió Ft értékű felajánlásra pályázhatnak az igénylők.

BACHL koronavírus

Rendkívüli intézkedések koronavírus-járvány miatt

Sok más felelősen gondolkodó céghez hasonlóan, a koronavírus terjedésének lassítása érdekében a BACHL Kft. is már 2020. március második felétől átalakította az ügyfelekkel való kapcsolattartás eddigi rutinját.

BACHL zöld hőszigetelés

Zöldíts hőszigeteléssel!

Környezetszennyezés, klímaváltozás, kimerülő energiaforrások – csak néhány kulcsszó, ami a jelenkori környezetvédelem legégetőbb ügyeit érzékelteti. Sokan nincsenek vele tisztában, de a települések károsanyag-kibocsátásának összességében akár több mint 40%-a köthető valamilyen formában az építőiparhoz.

Vékonyan is hatékonyan!

A szigorodó épületenergetikai szabályozás eredményeként az újonnan épülő vagy felújítás alatt álló házak hőszigetelése vastagabb lesz. Ugyanakkor van olyan helyzet, amikor a hőszigetelés vastagsága nem növelhető a szükséges mértékig. Ilyen esetekre megoldás a BACHL Extrapor Relax.

A BACHL csapata egy korábbi Construmán

Construma 2020 - debütál a BACHL Extrapor tecta-self!

A CONSTRUMA 2020 az eredetileg tervezett időpont helyett várhatóan 2020. október 7-11. között kerül megrendezésre. Termékújdonságokkal és interaktív programokkal készülünk!

Két gyermekintézmény korszerű hőszigetelését támogatja a BACHL a Várépítő pályázaton

Szerte az országban 14 gyermekintézménynek és 3 műemléknek jut idén támogatás az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából. A 18 felajánló építőanyag gyártó cég – közte a kezdeményezésben hosszú évek óta partner BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. –, szövetség és építőipari médiacsatorna nettó 15 millió forintnyi építőanyagára, valamint több mint másfél millió forintnyi készpénzére idén 30 intézmény pályázott.

Talajhoz simulva: hőszigetelés a lábazaton és a pinceszinten

Gyakorlott kirándulók tudják, hogy egész más érzés egy vékony takarón ülve falatozni az elemózsiát, mint ha egy speciális, dupla rétegű, egyik oldalán vízlepergető anyagú, másik oldalán polár piknikpléden tenné ugyanezt. A pillanatnyi kényelmetlenségen túl akár egészségügyi kockázatai is lehetnek a nyirkos talajnak, amit a vékony anyagon át érzünk. Pontosan emiatt nem mindegy, mivel „ágyaznak meg” egy épületnek. Lássuk, mit érdemes tudni a lábazat- és pinceszigetelésről!

Misszió

Hosszú távú, a bolygó jövőjét szem előtt tartó megoldásokat nyújtunk: termékeink újrahasznosíthatók, kis ökológiai lábnyommal rendelkeznek, és rendkívül tartósak – beépítésüket követően több generáción keresztül azonos minőségben szolgálják az ingatlan lakóit. Kiemelten fontos számunkra, hogy az épületek tulajdonosai mind több és több energiát takaríthassanak meg hőszigetelési rendszereinkkel. Ezzel magunk is hozzájárulunk épített környezetünk természeti értékeinek megőrzéséhez és egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.

Ez megy nálunk a Facebookon

Elérhetőségek

H-5091 Tószeg, Parkoló tér 21.
Tel.: +36 (56) 586-500
Fax: +36 (56) 586-498
E-mail: bachl@bachl.hu