fbpx

Alapozó akció

Teljes védelem BACHL Extrapor
grafitos hőszigeteléssel!

Megbízható minőség

megbízható minőség

Hazai gyártás

hazai gyártás

Országos partnerhálózat

országos partnerhálózat

Ingyenes szaktanácsadás

térítésmentes szaktanácsadás

A hőszigetelés = energiamegtakarítás + megnövelt érték

Az Európa-szerte fokozódó energetikai követelmények teljesítésére az egyik leghatásosabb válasz a grafitadalékkal készülő polisztirolok alkalmazása. A homlokzati grafitos anyag ma már széles körben ismert, de miért ne élvezhetnénk a fokozott védelmet a lábazatok szigetelésénél?

Lábazati hőszigetelés kapcsán a legelterjedtebb megoldás az XPS használata. Arról azonban kevés szó esik, hogy a magas nyomószilárdságnál sokkal fontosabb a megfelelő hővédelem, hiszen a lábazati vasbeton 10%-kal rosszabbul szigetel a napjainkban épített falszerkezetnél.

A lábazati BACHL Extrapor SOCKEL és a homlokzati BACHL EXTRAPOR 80 grafitos polisztirol hőszigetelések együttes alkalmazása korszerű, és tartós megoldást jelent valamennyi kérdésre:

Rendelje meg termékeinket kiemelt webshopos partnereinknél:

AJÁNDÉK ALAPOZÓFESTÉK!

Minimum 20m2 legalább 8 cm vastag BACHL EXTRAPOR 80 grafitos homlokzati hőszigetelés mellé.

A kiválóan hőszigetelő grafitos polisztirol lapokat sötét színük miatt fokozottan védeni kell a közvetlen, erős napsugárzástól, mely az anyag felső oldali felmelegedéséhez, ezáltal akár deformálódáshoz is vezethet. A fentiek elkerülése végett javasolt az anyag hősugárzástól védett tárolása, a kivitelezés során fényvédő hálóval történő védelme, a felhelyezést követően pedig a lapok felületére felhordott világos alapozófesték használata, amely a kivitelezés következő fázisáig védelmet nyújt a hőszigetelés számára. Anyagszükséglet a felülettől függően kb. 0,2 kg/m2.
A lapok beépítése 35 fok feletti hőmérsékletű falfelületen nem javasolt.

Copyright © 2002-2024 Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. | Minden jog fenntartva.