fbpx

Új ügyvezető a BACHL Kft. élén

Kamrás Gábor, a vállalat korábbi értékesítési vezetője veszi át az ügyvezetői feladatokat a vállalatot 2003-as alapítása óta vezető Varga Andrástól, aki 18 sikerekben gazdag év után nyugdíjba vonul.

Kamrás Gábor közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelmi szakán, majd később a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett MBA diplomát. 1992-ben mint területi képviselő kezdte szakmai pályafutását és 4 évvel később nyerte el első értékesítés vezetői megbízatását az akkor még dél-afrikai tulajdonban lévő Dreher Sörgyáraknál. Az elmúlt két évtizedben több építőipari területen is tapasztalatot szerzett. Kilenc évig a legmagasabb minőséget képviselő festékek piacán, a finn Tikkurila kereskedelmi-, majd export igazgatója volt. Ezt követően három évig a hőszigetelő rendszerek kereskedelmében is feltörekvő – korábban főleg a falfestékeiről ismert – szlovén JUB magyar leányvállalatánál, mint kereskedelmi és marketingigazgató, majd 2013 és 2015 között a Baumit kereskedelmi vezetőjeként dolgozott. Az elmúlt 6 évben a BACHL értékesítési csapatát vezette és nevéhez köthető a közelmúlt több sikeres termékbevezetése és kereskedelmi kampánya is.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy 200 fős, 3 telephelyen 5 gyártóüzemet működtető vállalat vezetését bízták rám. A sikertörténet folytatása természetesen nem lesz egyszerű feladat, de bízom a munkatársaim szakértelmében, szorgalmában és a BACHL cégcsoport által gyártott PIR, EPS, XPS és a hamarosan piacra kerülő saját gyártású kőzetgyapot hőszigetelő lemezeink növekvő piaci lehetőségeiben. Legfontosabb feladatomnak a társaság folyamatos fejlődésének biztosítását és a piaci versenyen alapuló magyar építőanyag kereskedelem minőségi kiszolgálását tekintem. – mondta el Kamrás Gábor a BACHL Kft. ügyvezetője.