Cégfilozófia

A múlt tapasztalatával a jövő igényeire

A Bachl-cégcsoport anyavállalata közel kilencven éve, családi vállalkozásként indult. A németországi faluból, Röhrnbachból világcéggé nőtt társaságunk Magyarországon az ezredforduló óta van jelen. Hazánkban úttörő módon, elsőként kezdtük meg poliuretán hőszigetelő lapok gyártását és értékesítését. A kiválóan képzett, 10 éves tapasztalattal rendelkező humán erőforrás, a modern technológiai háttér, továbbá a korszerű vezetési stílus eredményeképp született meg a „Hőszigetelés profiknak!” vezérelv. A mottó korunk tájékozott, tudatos vásárlóját kívánja megszólítani, egyben sugallja a professzionális műszaki know-how-ra támaszkodó termékek megbízható minőségét. Termékskálánk és piacaink folyamatosan bővülnek, - partnereink és végfelhasználóink számára a már jól ismert és elismert márkát, valamint minőséget kínáljuk a szakemberek generációi által felhalmozott tapasztalattal.

 

2013 kulcsfontosságú év volt számunkra, hiszen cégcsoportunk megvásárolta a Nikecell Kft-t, a magyarországi EPS gyártás és forgalmazás egyik megalapítóját. A balatonfűzfői gyár évtizedek óta biztosítja ezernyi épület részére emblematikus termékeit. A két cég egyesülése újabb, a korábbinál is szélesebb távlatokat nyitott előttünk, hozzásegítve bennünket ahhoz, hogy Magyarország és a régió vezető hőszigetelőanyag-gyártójává váljunk.

Egyesített szakmai tudásunkkal, elkötelezett munkatársainkkal, üzleti stabilitásunkkal és gyártói erőinkkel továbbra is olyan megoldásokon dolgozunk a keményhab hőszigetelés területén, melyek a jövőbe mutatnak. Ezáltal az épületek tulajdonosai mind több és több energiát takaríthatnak meg hőszigetelési rendszereinkkel, hozzájárulva ezzel épített környezetünk természeti értékeinek megőrzéséhez és egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.

Kövessen minket a Facebookon!