Bachal alapozó akció 2021. május

BACHL Alapozó akció 2021

Minimum 5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigeteléshez most ajándék alapozófestéket adunk a termék mellé!

A hatékony hőszigeteléssel és a környezettudatos építkezéssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is nagy előnyöket biztosíthatunk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk télen-nyáron komfortos marad. Adunk néhány támpontot, miért előnyös a grafitadalékos nikecell hőszigetelés, és hogy miért érdemes körültekintően kiválasztanunk a külső homlokzati hőszigetelés anyagát!

Milyen előnyökkel jár a grafitos polisztirol hőszigetelő használata?

A szürke színű, grafitos polisztirol (EPS) hőszigetelő lemez speciális alapanyaga révén jóval alacsonyabb hővezetési faktorral bír mint a hagyományos fehér változata, így 20 %-kal hatékonyabb hőszigetelő hatást biztosít. Könnyen és pontosan vágható, csiszolható és egyszerűen beépíthető. A grafitos homlokzati szigetelést egyaránt ajánljuk családi házak utólagos gazdaságos szigetelésére és új építésre is. Fokozott hőszigetelési képességének köszönhetően alacsony energiafelhasználású és passzívházak esetén kiváló megoldást jelent. A befektetés egyik legfontosabb előnye kétségtelenül az, hogy hosszú távon jelentős összeget takaríthat meg vele a családi kasszába.

Az EPS hőszigetelésnek több évtizedes az élettartama, és mindezen idő alatt nem csökken szigetelő képessége. A vékonyabb grafitadalékos lapok további előnyei:

  • az időtállóan szigetelt homlokzat növeli az ingatlan értékét
  • rövidebb dübelek a rögzítésnél
  • alacsonyabb logisztikai (szállítás, anyagmozgatás, beépítés) költségek
  • azon épületeknél is megoldást jelent, melyeknél nem lehet korlátlan vastagságban hőszigetelést beépíteni (műemlékvédelem, helyi építési szabályozás, telekhatárra, utcafrontra épült házak)

A BACHL Extrapor SOCKEL grafitadalék nyújtotta előnyeit már a lábazaton is élvezhetjük: nagy szilárdság, kis testsűrűség. Mindez kimagasló hőszigetelő képességgel párosul, mely a fokozott nedvességnek is tartósan ellenáll.

5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigeteléshez most ajándék alapozófestéket adunk!

Polisztirol hőszigetelés a környezetvédelemért és fenntartható jövőért

A környezetünk védelméért és az alacsonyabb fűtés számláért sokat tehetünk a grafitadalékos alapanyagú szigetelések alkalmazásával. Az EPS nagy előnye, hogy 100%-ban újrahasznosítható, nem irritálja a bőrt vagy a nyálkahártyát, mivel nem található bennük kipárolgó kötőanyag, vágásakor nem keletkezik por. A hőszigeteléssel kapcsolatban mára már átgondolt, felelős döntést kell hozniuk az építkezőknek és lakásfelújítóknak, hiszen a közeljövőben már csak olyan épületek kaphatnak használatbavételi engedélyt, melyek megfelelnek a közel nulla energiafelhasználású előírásoknak.

Vásároljon minimum 5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigetelőt és most ajándék alapozófestéket adunk a termék mellé!

Akció időtartama: 2021. május 1. - 2021. október 31. 

 

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!