Itt a jó idő! A hőszigetelés védelmét idén is ajándékba adjuk!

Itt a jó idő! A hőszigetelés védelmét idén is ajándékba adjuk!

Bachl Alapozó akció 2022

Minimum 5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigeteléshez most ajándék alapozófestéket adunk a termék mellé!

A hatékony hőszigeteléssel és a környezettudatos építkezéssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is nagy előnyöket biztosíthatunk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk télen-nyáron komfortos marad. Adunk néhány támpontot, miért előnyös a grafitadalékos nikecell hőszigetelés, és hogy miért érdemes körültekintően kiválasztanunk a külső homlokzati hőszigetelés anyagát!

Milyen előnyökkel jár a grafitos polisztirol hőszigetelő használata?

A szürke színű, grafitos polisztirol (EPS) hőszigetelő lemez speciális alapanyaga révén jóval alacsonyabb hővezetési faktorral bír mint a hagyományos fehér változata, így 20 %-kal hatékonyabb hőszigetelő hatást biztosít. Könnyen és pontosan vágható, csiszolható és egyszerűen beépíthető. A grafitos homlokzati szigetelést egyaránt ajánljuk családi házak utólagos gazdaságos szigetelésére és új építésre is. Fokozott hőszigetelési képességének köszönhetően alacsony energiafelhasználású és passzívházak esetén kiváló megoldást jelent. A befektetés egyik legfontosabb előnye kétségtelenül az, hogy hosszú távon jelentős összeget takaríthat meg vele a családi kasszába.

Az EPS hőszigetelésnek több évtizedes az élettartama, és mindezen idő alatt nem csökken szigetelő képessége. A  grafitadalékos lapok további előnyei:

  • a szakszerűen hőszigetelt homlokzat növeli az ingatlan értékét
  • rövidebb dübelek a rögzítésnél
  • alacsonyabb logisztikai (szállítás, anyagmozgatás, beépítés) költségek
  • azon épületeknél is megoldást jelent, melyeknél nem lehet korlátlan vastagságban hőszigetelést beépíteni (műemlékvédelem, helyi építési szabályozás, telekhatárra, utcafrontra épült házak)

A grafitos polisztirol lapokat sötét színük miatt fokozottan védeni kell a közvetlen napsugárzás okozta felmelegedés káros hatásaitól. Az erős napsugárzás az anyag felső oldali felmelegedéséhez, ezáltal akár deformálódáshoz is vezethet. A fentiek elkerülése végett javasolt az anyag hősugárzástól védett tárolása, a kivitelezés során fényvédő hálóval történő védelme, a felhelyezést követően pedig a lapok felületére felhordott világos alapozófesték használata, amely a kivitelezés következő fázisáig védelmet nyújt a hőszigetelés számára. A lapok beépítése 35 fok feletti hőmérsékletű falfelületen nem javasolt.

5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigeteléshez most ajándék alapozófestéket adunk!

Polisztirol hőszigetelés a környezetvédelemért és fenntartható jövőért

Az EPS nagy előnye, hogy 100%-ban újrahasznosítható, nem irritálja a bőrt vagy a nyálkahártyát, mivel nem található bennük kipárolgó kötőanyag, vágásakor nem keletkezik por. A hőszigeteléssel kapcsolatban mára már átgondolt, felelős döntést kell hozniuk az építkezőknek és lakásfelújítóknak, hiszen a közeljövőben már csak olyan épületek kaphatnak használatbavételi engedélyt, melyek megfelelnek a közel nulla energiafelhasználású előírásoknak.

Vásároljon minimum 5 cm vastag BACHL Extrapor 80 grafitos EPS homlokzati hőszigetelőt és most ajándék alapozófestéket adunk a termék mellé!

Akció időtartama:
2022. május 1. - 2022. június 30.
2022. szeptember 1. - 2022. november 30.

 

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!