fbpx

Hőszigetelő Anyagválasztási Útmutató

Legyen szó az épület bármely hőszigetelést igénylő pontjáról, a BACHL kiváló hőszigetelései mindegyikre korszerű és biztonságos megoldást jelentenek.
A BACHL Kft. hőszigetelő anyagai teljes körű védelmet biztosítanak a pincétől a padlásig. Komplett hőszigetelési megoldásokat nyújtanak és minden alkalmazási területre specifikus terméket kínálnak.

Hőszigetelés mindenkinek
Megfelelő hőszigetelés az épület minden pontjára

 

Legyen szó az épület bármely hőszigetelést igénylő pontjáról, a BACHL kiváló minőségű hőszigetelései komplett, korszerű és biztonságos megoldást jelentenek, teljeskörű védelmet biztosítanak a pincétől a padlásig – minden alkalmazási területre az oda megfelelő, specifikus műszaki megoldást kínálják.

Más és más tulajdonsággal rendelkező hőszigetelő anyagot ajánlanak a szakemberek homlokzatra, tetőre, lábazatra és az épület minden más részére. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy milyen sokféle területen lehet szükséges az épület hőszigetelése, az egyes épületszerkezetekkel kapcsolatosan pedig más és más az elvárás, így más és más tulajdonságokkal bíró anyagok alkalmazása ajánlott.

Fontos: otthonunk, de bármilyen épület akkor lesz energiatakarékos működésű, akkor lesz lakóklímája kellemes, ha minden épületszerkezet a megfelelő anyaggal, megfelelő vastagságban és szakszerűe, teljes hőszigetelő rendszerként alkalmazott.

Mit jelent a teljes hőszigetelő rendszer (THR)? Ismerje meg ezt a fogalmat!

Hamarosan szigorodó szabályok között

A küszöbön álló, szigorodó, az épületek energiafelhasználását szabályozó rendelet alapján, a mostanában építkezésbe kezdőknek már a 2020 után érvényes szabályok alapján kell megválasztani a hőszigetelés vastagságát, amelyben  a cég szakemberei  készséggel állnak rendelkezésre.

Nem mindegy hol és milyen céllal szigetelünk!

Az egyes épületszerkezet hőszigetelése kapcsán ajánljuk figyelmébe alábbi olvasmányos összefoglalóinkat.

Hőszigeteljünk! De hol is kezdjük?

Talajhoz símulva: hőszigetelés a lábazaton és a pinceszinten

Látványos és hatásos: a homlokzati hőszigetelés felújítása

Tetőtér beépítés? Vannak ötleteink!

letölthető termékismertetők pedig további hasznos információval szolgálnak.

Az egyes hőszigetelő anyagok teljesítménynyilatkozatait ide kattintva töltheti le!

Az ábra pedig szemléletes segítség a megfelelő termék kiválasztásához az adott felhasználási területre.

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!