fbpx

Hőszigetelés? Miben segíthetünk? – Szolgáltatásaink kivitelezőknek!

A helyszíni tanácsadástól a hőkamerás felvételig – szolgáltatásaink kivitelezőknek!  A BACHL Kft. elkötelezett abban, hogy megrendelői számára segítsen megtalálni a leginkább megfelelő megoldást az adott hőszigetelési kihívásra. Szakemberek számára nyújtott szolgáltatásaink segítenek optimalizálni a költségeket, racionalizálni a munkaszervezést és a biztosítani a magas műszaki színvonalat, emelve ezzel az ingatlan piaci értékét.

A tervezők, kivitelezők az alábbi szakmai szolgáltatásainkat vehetik igénybe:

Helyszíni tanácsadás

A tanácsadás során értékesítési és műszaki szaktanácsadónk helyszíni felmérést végez, és javaslatot tesz, majd a javaslattételnek megfelelően személyre szabott árajánlatot készít az ügyfél részére. Igény esetén alkalmazástechnikus kollégánk az építkezés helyszínén tanácsadást nyújt a kivitelezők részére.

Elemkonszignáció

A megrendelő által biztosított tervek alapján a BACHL Kft. elkészíti a tető lejtésképzésére vonatkozó elemkiosztási vázrajzot, valamint az egyes elemek beazonosító adatait-, méreteit- és mennyiségét tartalmazó elem konszignációt. A lejtésképző elemeket kizárólag a konszignációban szereplő lapostető hőszigetelő lemezekkel együtt forgalmazzuk. A komplett ajánlati ár a síklemez és lejtős elemek együttes rendelése esetén érvényes. Amennyiben a síklemez nem tőlünk kerül megvásárlásra, a lejtésképző termékeket felár terheli.

Kiosztási terv elkészítése

Ezt a szolgáltatást magastetők hőszigetelési munkálataihoz biztosítjuk. A rögzítésre szolgáló csavarok elhelyezéséről statikai számítást és kiosztási tervet készítünk.

Hőkamerás felvétel készítése

Az épület hővesztesége – és ezáltal a hőszigetelés fejlesztésének igénye – a leginkább hatékonyan hőkamerás felvétellel mérhető fel. Az elemzés során szakértő munkatársunk kiszűri a hibás területeket, és javaslatot tesz a javítások kivitelezésére. A felvételek +5 oC alatt készíthetők el.

EPS- és XPS vágógép bérbeadása
A visszaszállítása a bérlő feladata.

Ingyenes termékminta

Kérésére saját gyártású termékeinkből ingyenes termékmintával állunk rendelkezésére, melyet a bachl@bachl.hu címen igényelhet.

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!