fbpx

Construma 2020 – debütál a BACHL Extrapor Tecta-self!

A CONSTRUMA 2020 az eredetileg tervezett időpont helyett várhatóan 2020. október 7-11. között kerül megrendezésre. Termékújdonságokkal és interaktív programokkal készülünk!

A BACHL Kft. idén is újdonságokkal és izgalmas programokkal készül a CONSTRUMA szakkiállításra. Bár a program a járványügyi veszélyhelyzet miatt az eredetileg tervezett áprilisi időpont helyett 2020. október 7-11-én kerül megrendezésre, Magyarország építőipar-piacának meghatározó szereplőjeként a BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft. továbbra is fontosnak tartja az ágazati csúcsrendezvényen való részvételét.

Várjuk minden meglévő és leendő partnerünket ősszel az „A” pavilon 210E standján, ahol személyesen is megismerheti csapatunkat és termékeinket, emellett interaktív ismeretterjesztő programokon is részt vehet. A CONSTRUMA fókuszában idén a korszerű építőipar, az innováció, az energiahatékonyság, és a fenntartható fejlődés témái is szerepelnek, melyek mindegyike szorosan kapcsolódik a BACHL Kft. tevékenységéhez.

Többek között a Construmán mutatkozik be legújabb termékinnovációnk, a BACHL Extrapor tecta-self.

Ez az innovatív termék a cég grafitadalékos EPS keményhab hőszigetelő táblái közül való, és a tető szarufák közötti korszerű hőszigetelésére hivatott. Innovatív kialakításának köszönhetően a szarufák közötti korlátozott tér hőszigetelésére optimális lehetőséget kínál, a bemetszések adta rugalmasságából adódóan hézagmentesen tölti ki a teret.

A BACHL Extrapor tecta-self titka abban rejlik, hogy könnyen összenyomható, így a szarufák közé történő behelyezés és elengedés után nekifeszül a szarufák
oldalának. A lapok nem esnek ki a szarufaközökből, így nem igényelnek külön rögzítést. A termék új építés és felújítás esetén egyaránt alkalmazható, és bónuszként szinte hulladék nélküli kivitelezést eredményez!

Hővezetési tényező: λ = 0,031 W/mK

Részletekkel hamarosan jelentkezünk!

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!