fbpx

Mit mivel hőszigeteljünk?

Megfelelő hőszigetelés az épület minden pontjára

Legyen szó az épület bármely hőszigetelést igénylő pontjáról, a BACHL kiváló minőségű hőszigetelései komplett, korszerű és biztonságos megoldást jelentenek, teljeskörű védelmet biztosítanak a pincétől a padlásig – minden alkalmazási területre az oda megfelelő, specifikus műszaki megoldást kínálják.

Más és más tulajdonsággal rendelkező hőszigetelő anyagot ajánlanak a szakemberek homlokzatra, tetőre, lábazatra és az épület minden más részére. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy milyen sokféle területen lehet szükséges az épület hőszigetelése, az egyes épületszerkezetekkel kapcsolatosan pedig más és más az elvárás, így más és más tulajdonságokkal bíró anyagok alkalmazása ajánlott.

Fontos: otthonunk, de bármilyen épület akkor lesz energiatakarékos működésű, akkor lesz lakóklímája kellemes, ha minden épületszerkezet a megfelelő anyaggal, megfelelő vastagságban és szakszerűe, teljes hőszigetelő rendszerként alkalmazott.

Hamarosan szigorodó szabályok között

A küszöbön álló, szigorodó, az épületek energiafelhasználását szabályozó rendelet alapján, a mostanában építkezésbe kezdőknek már a 2020 után érvényes szabályok alapján kell megválasztani a hőszigetelés vastagságát, amelyben  a cég szakemberei  készséggel állnak rendelkezésre.

Nem mindegy hol és milyen céllal szigetelünk!

Az egyes épületszerkezet hőszigetelése kapcsán ajánljuk figyelmébe alábbi olvasmányos összefoglalóinkat.

Hőszigeteljünk! De hol is kezdjük?

Talajhoz símulva: hőszigetelés a lábazaton és a pinceszinten

Látványos és hatásos: a homlokzati hőszigetelés felújítása

Tetőtér beépítés? Vannak ötleteink!

letölthető termékismertetők pedig további hasznos információval szolgálnak.

Az alábbi ábra szemléletes segítség a megfelelő termék az adott felhasználási területre történő kiválasztásához, amelyben azonban mindig kérje szakember segítségét!

Megfelelő hőszigetelés az épület minden pontjára