fbpx

Alkalmazástechnikai és tárolási útmutatók

A szakszerűen megvalósított, magas műszaki tartalmú hőszigetelő rendszer élethosszig, több generáción keresztül szolgálhatja az épület használóinak komfortérzetét és egészségét. Tervezési és alkalmazási segédleteinkkel mankót nyújtunk a pontos kivitelezéshez, a hőhídmentes, tartós és értékálló hőszigetelés megvalósításához.

 

Magastető hőszigetelés BACHL tecta-PUR rendszerrel – az alkalmazási útmutató nemcsak a sík tetőfelületek, de a vápák, élek és tetőáttörések, szerkezeti elemek (kémény, eresz) találkozásának szakszerű és korszerű hőszigeteléséhez is segítséget nyújt. Az útmutató a statikával, a hangvédelemmel, a tűzvédelemmel és az épületfizikával kapcsolatos releváns számításokhoz is adatokat szolgáltat.

Lapostető tervezési segédlet BACHL PIR táblás hőszigetelő rendszerrel – a dokumentum komplex módon tekinti át a különböző lapostető-típusokat és az ezeknek megfelelő hőszigetelési kihívásokat és megoldásokat a nem hasznosított tetőktől kezdve a járható vagy éppen járműforgalomnak is kitett tetőkön át egészen a zöldtetőkig.

A Bevonatréteggel ellátott, többrétegű, ragasztott táblás homlokzati hőszigetelő rendszerek kivitelezési irányelve című segédlet a 2003-ban alapított Magyar Építőkémia- és Vakolat Szövetség támogatásával jelent meg. A szövetség, amelynek a BACHL Kft. is tagja, egységes műszaki ajánlásokat és minőségi irányelveket fogalmaz meg, amelyekhez a szövetség tagjai minden esetben tartják magukat. A kiadvány komplex segítséget nyújt a fenti termékek beépítése során felmerülő minden szakmai kérdésben.

A BACHL Extrapor EPS Alkalmazástechnikai útmutató lépésről lépésre kínál szakmai támogatást a grafitadalékkal dúsított polisztirol homlokzati hőszigetelő táblák beépítése során.

A BACHL PIR keményhab táblás hőszigetelő termékek speciális tárolást igényelnek, hogy megelőzhetők legyenek a túl magas hőmérséklet, illetve a termékbe bejutó nedvesség okozta deformálódások. Többek között a helyes tároláshoz nyújt segítséget az alábbi összefoglaló.