fbpx

Kiegészítők

Olyan védőlemezek, fóliák, ragasztó- vagy tömítőtekercsek, melyek kifejezetten a BACHL termékek szakszerű beépítését szolgálják. Alkalmazásukkal kapcsolatban kérje a BACHL alkalmazástechnika segítségét!

BACHL HAMMERL® dombornyomott lemezek

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező német Hammerl® dombornyomott lemezek egyet jelentenek a
minőséggel mind a standard lemez, mind az egyedi gyártás tekintetében. A kasírozott, és a kasírozatlan termékek egyaránt teljes mértékben vágási hulladékok és gyártási maradványok újrafelhasználásával készülnek.
Elvezetés hiányában a vizek időlegesen hidrosztatikai nyomást gyakorolnak a talajszint alatt beépített szigetelésekre, amelyek védelemre szorulnak mind mechanikai sérülések, mind a szivárgó és rétegvizek
hidrosztatikai nyomása ellen. Ezért kell víznyomás elleni szigetelést készíteni a BACHL által gyártott és forgalmazott kiváló minőségű Hammerl® felületszivárgó lemezekkel.

Technológiai szigetelés

BACHL PE építési fóliák

Felhasználási területek: talajjal érintkező padlók technológiai szigeteléseként, emeletközi födémek technológiai szigeteléseként, ajtó- és ablaknyílások lezárása, nedvesség és porhatások elleni védelemként: felújításnál, vakolási és festési munkáknál, csúsztató elválasztó rétegként, rézsük rögzítésénél. Vastagsági tartománya: 90-200µm.

Peremszigetelő

BACHL PE dilatációs szegélycsík

Extrudált PE habszivacs, mely elsősorban peremszigetelőként használható a fal és az úsztatott esztrich réteg közé (a fal mentén) beépítve, gátolva ezzel a hangterjedést. A szalag magassága mindig legyen magasabb, mint a lépéshangszigetelő lap és a rákerülő esztrichbeton együttes magassága. Hőszigetelő és dilatációs elemként is alkalmazható. A hagyományos peremszigetelő szalagoknál kedvezőbb rugalmasság jellemzi. Hőszigetelő és dilatációs elemként, aljzatbeton és fal csatlakozásához alkalmazható.
Vastagság: 5 vagy 10mm