fbpx

Társadalmi felelősségvállalás

Vállalatunk fontosnak tartja a jövő nemzedékének támogatását, ezért a korábbi években bekapcsolódott a Jövővár Pályázatába, 2011-től pedig a Várépítő Pályázatba, amelynek célja gyermekintézmények és műemlékek építési- és felújítási munkálataihoz szükséges termékfelajánlások gyűjtése.

A növekvő megrendelési volumen kielégítése érdekében a BACHL Kft. egyre nagyobb önállóságot és felelősségvállalást vár el munkatársai részéről. A képzettebb, önállóbb, figyelmesebb és fegyelmezettebb munkatársak segítségével növekszik a termelékenység, gazdaságosság és végső soron a vevői elégedettség. Vállalatunk számára fontos, hogy munkavállalóink elégedett, elkötelezett munkatársaink legyenek a közös célok végrehajtásában. Dolgozói rendezvényekkel, képzésekkel támogatjuk a baráti légkör, és valódi kollektíva kialakulását.

2009 Karácsonyán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Csecsemő és Gyermekosztályának nyújtottunk segítséget egy ABPM Monitor (ambulatory blood pressure monitoring) megvásárlásához. Ez az orvostechnikai eszköz a vérnyomás 24 órás monitorozásával segít felállítani a gyermekkori magas vérnyomás diagnózisát és fontos támpont a terápia kialakításában.

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!

2012-ben a Várépítő pályázat mellett további támogatást tudtunk adni az inárcsi Otthonteremtés Alapítvány számára. Az alapítvány célja, hogy a Pest megye területén lakó, nevelőszülők gondozásából kikerülő fiatalok önálló életkezdését segítse. Nagy örömünkre szolgált, hogy termékbeli felajánlásunk hozzájárult egy meleg, barátságos otthon kialakításához. A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!

2010-ben sajnos több katasztrófa is sújtotta hazánkat, emberöltőnyi munka dőlt romba az árvíz, a vörös iszap sújtotta tájakon. Az egész ország összefogásához számos építőipari cég, köztük a BACHL Kft. is csatlakozott.

Lábnyik a legtávolabbi moldvai csángó-magyar település. Túl van a Bakó-Bukarest országúton, és a Szeret folyón. 2007-ben épült fel az oktatás számára civilizált körülményeket biztosító Lábnyiki Gyerekek Háza, melynek udvarán később elkezdődött a Csángó Táborközpont kialakítása. A BACHL Kft. örömmel nyújtott segítséget 2015 nyarán a tábor főépületének hőszigeteléséhez.