fbpx

Kiegészítők

BACHL Kombitherm

Táblaméret: 2440 x 1220 mm
A PIR keményhab hőszigetelő táblák méretre vágása, élképzése során keletkezett technológiai felesleg, lehulló maradvány nagynyomású préseléssel és kötőanyag hozzáadásával történő újrahasznosítása során jön létre. Nyílászárók, homlokzati szerelvények beépítéséhez, valamint magas- és lapostetőknél alkalmazott hőhídmentesítő elem. Könnyen megmunkálható, faipari gépekkel fúrható, vágható, marható.
Hővezetési tényező: λD = 0,060-0,080 W/mK

BACHL PIR Vario szerelőkocka

Homlokzati hőszigetelő rendszerek pontszerű terhelésnek kitett részeinek (pl. kültéri lámpatestek, árnyékolók stb.) hőhídmentes rögzítését biztosító elem. BACHL Kombitherm termékből kerül kialakításra.
Hővezetési tényező: λD = 0,060-0,080 W/mK

BACHL üvegszövetháló

Kiszerelés: 50m2 – 145g/m2

Anyaga: alkáliálló üvegszövet

Az üvegszövet háló a homlokzati hőszigetelő rendszerek, illetve a tapaszolt, vékony bevonatok felületének erősítő hálója.

Olyan felületek az épületet határoló szerkezeteken – mint a falak, a padló vagy a födém –, ahol hőveszteség keletkezik. Hőhidat a hőszigetelés hiányosságai, hibái (pl. szakszerűtlen beépítés) is okozhatnak, de lehet a forrása rossz szerkezeti kialakítás is. A belső tér meleg párája rendszerint ezeken az épületrészeken kicsapódik, ezzel táptalajt teremtve a penészesedésnek, és a gombáknak. A jó hír, hogy a hőszigetelés utólagos fejlesztésével fel lehet számolni a hőhidakat – ám a legjobb elejét venni a problémáknak, és magas minőségű, megfelelő vastagságú hőszigetelő rendszert szakszerűen beépíteni a kivitelezés során.