fbpx

Otthon nincs helye az aggódásnak! Játsszunk!

A legtöbb kisgyerek jó mókának tartja, ha a csupasz padlón mezítláb kúszhat-mászhat. Dorka anyukája mégsem tart attól, hogy csemetéje meghűl, hiszen a padló alatt BACHL XPS hőszigetelés lapul.

A padló hőszigetelése alapvetően határozza meg az otthoni komfortérzetet: a hűvös, nyirkos padló egészségügyi kockázatokat jelent, a rossz hangszigetelés pedig az otthon aktívan töltött időt keseríti meg. A BACHL XPS hőszigetelés még a talajjal közvetlenül érintkező felületeken is kiváló védelmet, és nagyfokú hangszigetelést nyújt. Annak ellenére, hogy a talajjal közvetlenül érintkező felület mindig ki van téve több-kevesebb nedvességnek, a könnyen alakítható hőszigetelő tábláknak az anyagában nemhogy nem tesz kárt a nedvességgel való tartós érintkezés, hanem az anyagok hőszigetelési képességeit sem befolyásolja.

A BACHL XPS sokoldalú, a lábazaton és a pinceszinten is alkalmazható hőszigetelés. Ez a környezetbarát anyag cellagázként levegőt tartalmaz, ezért mentes a káros FCKW és HFCKW gázoktól. A Bachl XPS egyszerű és gyakorlatorientált kivitelezhetősége mellett kiemelkedő élettartammal rendelkezik.

További padlószigetelési megoldásokért nézze meg anyagválasztási segédletünket, és konzultáljon szakértőinkkel!