fbpx

Hőszigetelés tetőtől talpig – segítség anyagválasztáshoz

A hőszigetelés fontosságát mind az újépítéseknél, mind a felújításoknál aligha vitathatja bárki: a hatékony hőszigetelés komfortossá teszi az ingatlant, s gazdaságossá annak fenntartását, egyszersmind hozzájárulva a környezetvédelmi szempontok érvényesítéséhez.

2020. december 31. ráadásul fordulópontot jelent az épületenergetikai szabályozásban: az ez után átadott ingatlanokra már sokkal szigorúbb szabályozás vonatkozik – az ezeknek való megfelelésben pedig a megfelelő vastagságú és műszaki tartalmú hőszigetelés kulcsszerepet játszik. Nem mindegy azonban, hogy a ház mely szerkezeti pontján milyen hőszigetelő anyagot alkalmazunk. Tekintse meg anyagválasztási segédletünket, hogy minden felhasználási területen a megfelelő anyag kerüljön beépítésre. A BACHL választékában biztosan talál megoldást hőszigetelési elképzelései megvalósításához – pincétől a tetőig.

A BACHL Kft. az épület minden területére egy kézből kínál hőszigetelést. A magyarországi hőszigetelőanyag-gyártók és forgalmazók közül a legszélesebb termékkínálattal rendelkezünk: termékpalettánkon szerepel EPS, formEPS, illetve ezek grafitadalékos változata, XPS, PIR, újrahasznosításból származó univerzális hőhídmegszakító elem (BACHL Kombitherm), építésifólia, perlit, Vákumpanel és kőzetgyapot is.

Anyagválasztási kérdésekkel kapcsolatban keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!