fbpx

Tervezési segédletek magastető és lapostető hőszigeteléshez

A szakszerűen megvalósított, magas műszaki tartalmú hőszigetelő rendszer élethosszig, több generáción keresztül szolgálhatja az épület használóinak komfortérzetét és egészségét. Tervezési és alkalmazási segédleteinkkel mankót nyújtunk a pontos kivitelezéshez, a hőhídmentes, tartós és értékálló hőszigetelés megvalósításához.

Magastető hőszigetelés BACHL tecta-PUR rendszerrel – az alkalmazási útmutató nemcsak a sík tetőfelületek, de a vápák, élek és tetőáttörések, szerkezeti elemek (kémény, eresz) találkozásának szakszerű és korszerű hőszigeteléséhez is segítséget nyújt. Az útmutató a statikával, a hangvédelemmel, a tűzvédelemmel és az épületfizikával kapcsolatos releváns számításokhoz is adatokat szolgáltat.

Lapostető tervezési segédlet BACHL PIR táblás hőszigetelő rendszerrel – a dokumentum komplex módon tekinti át a különböző lapostető-típusokat és az ezeknek megfelelő hőszigetelési kihívásokat és megoldásokat a nem hasznosított tetőktől kezdve a járható vagy éppen járműforgalomnak is kitett tetőkön át egészen a zöldtetőkig.

A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!
A fentiekkel kapcsolatban felmerülő szakmai és értékesítési kérdésekkel egyaránt keressék bizalommal szaktanácsadó kollégáinkat!