fbpx

Emeletközi födém

Emeletközi födém

A különböző rendeltetésű épületek helyiségeinek lefedésére, az egymás fölé kerülő terek térelhatárolására szolgáló vízszintes szerkezetek. A födémszerkezeteket a terhelésre kell méretezni. A térelhatároláson és függőleges irányú teherviselésen kívül még részt vesznek az épület vízszintes irányú merevítésében is. Hőszigetelése a különböző mértékben fűtött helyiségek között lévő emeletközi födémnél is kiemelten fontos.

BACHL Nikecell LH T6,5

Táblaméret: 1000 x 500 mm
Speciális eljárással rugalmassá tett lemez, emeletközi födémek lépéshanggátlására kifejlesztve. Felhasználása javasolt minden olyan nagyfokú terhelésnek kitett padlószerkezetű épületben, ahol a hasznos teher a 6,5 kN/m2 értéket nem haladja meg. 20-40mm vastagságban érhető el.
Hővezetési tényező: λD = 0,042 W/mK

Kiegészítők

Olyan  védőlemezek, fóliák, ragasztó- vagy tömítőtekercsek, melyek kifejezetten a BACHL termékek szakszerű beépítését szolgálják. Alkalmazásukkal kapcsolatban kérje a BACHL alkalmazástechnika segítségét!

Szolgáltatások

Helyszíni tanácsadás

Igény esetén alkalmazás technikusunk az építkezésen szakmai tanácsadást nyújt a kivitelezők részére.

Hőkamerás felvétel készítése

Hőkamerával készült felvételek segítségével feltárható az épület hővesztesége. Az elemzés során szakértő munkatársunk javaslatot tesz a javítások kivitelezésére. A felvételek +5 oC alatt készíthetők el.