fbpx

Kiegészítők

Olyan védőlemezek, fóliák, ragasztó- vagy tömítőtekercsek, melyek kifejezetten a BACHL termékek szakszerű beépítését szolgálják. Alkalmazásukkal kapcsolatban kérje a BACHL alkalmazástechnika segítségét!

Technológiai szigetelés

BACHL PE építési fóliák

Felhasználási területek: talajjal érintkező padlók technológiai szigeteléseként, emeletközi födémek technológiai szigeteléseként, ajtó- és ablaknyílások lezárása, nedvesség és porhatások elleni védelemként: felújításnál, vakolási és festési munkáknál, csúsztató elválasztó rétegként, rézsük rögzítésénél. Vastagsági tartománya: 90-200µm.

Tömítőszalag

BACHL szegtömítő szalag

Öntapadó, a szegelési, csavarozási helyek vízzárására. Egyedi megrendelésre 100, 150 mm szélességben is elérhető.
Szélesség: 75mm

BACHL páraáteresztő tömítőszalag

Öntapadó védőfóliával és polipropilén hordozó réteggel rendelkező ragasztószalag.
Felhasználási terület: valamennyi tetőáttörés, tetőgerinc, oromzat és vápa nedvesség
elleni lezárásához, illetve BACHL tecta-PUR® HD-plus és BACHL tecta-PUR® DS üvegfátyol kasírozású termékeknél.
Szélesség: 250mm

BACHL bitumenes tömítőszalag

Öntapadó védőfóliával rendelkező butil-kaucsuk ragasztó- és tömítőszalag. Felhasználási terület: valamennyi tetőáttörés, tetőgerinc, oromzat és vápa nedvesség elleni lezárásához, valamint kiegészítő intézkedésekkel akár vízhatlan alátéthéjazatok létrehozásához az ellenlécek külső oldalán használatos.
Szélesség: 330mm
Vastagság: 3mm

BACHL Univerzális tömítőszalag

Öntapadó védőfóliával rendelkező poliolefin ragasztószalag. Felhasználási terület: valamennyi tetőáttörés, tetőgerinc, oromzat és vápa nedvesség elleni lezárásához. Alacsony páradiffúziós ellenállása (sd<2m) lehetővé teszi a nedvesség átjutását pára formájában.
Szélesség: 300mm

Peremszigetelő

BACHL PE dilatációs szegélycsík

Extrudált PE habszivacs, mely elsősorban peremszigetelőként használható a fal és az úsztatott esztrich réteg közé (a fal mentén) beépítve, gátolva ezzel a hangterjedést. A szalag magassága mindig legyen magasabb, mint a lépéshangszigetelő lap és a rákerülő esztrichbeton együttes magassága. Hőszigetelő és dilatációs elemként is alkalmazható. A hagyományos peremszigetelő szalagoknál kedvezőbb rugalmasság jellemzi. Hőszigetelő és dilatációs elemként, aljzatbeton és fal csatlakozásához alkalmazható.
Vastagság: 5 vagy 10mm